Σιρόπι αδυνατίσματος

Αγορά MultiSlim στη Λευκωσία

Σιρόπι MultiSlim
€ 39€ 78
49

Για παραγγελία MultiSlim

Εκπτωση -50%

Το σιρόπι αδυνατίσματος βοηθά όλους να χάσουν 10 κιλά σε μόλις 14 ημέρες. Και αν πρέπει να χάσετε περισσότερα, απλώς επεκτείνετε την πορεία! Η σύνθεση δεν περιέχει ζάχαρη! Τιμή MultiSlim € 39 - ισχύει σε εθνικό επίπεδο (Κύπρος).

Για όσους θέλουν στο σιρόπι Λευκωσίας στην επίσημη τιμή με έκπτωση -50%

Θέλετε να αγοράσετε

βάλτε το όνομα και τον αριθμό τηλεφώνου σας στην ηλεκτρονική φόρμα παραγγελίας μέσω του επίσημου ιστότοπου. Περιμένετε σχόλια στο εγγύς μέλλον. Και μέσα σε μια ώρα ο διευθυντής της εταιρείας θα σας καλέσει και θα σας συμβουλεύσει και θα διευκρινίσει τις λεπτομέρειες παράδοσης.

προσέξτε! Δεν απαιτείται προπληρωμή. Η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή στο πακέτο.

Πώς να αγοράσει στη Λευκωσία MultiSlim

MultiSlim - σημαίνει γρήγορη και εύκολη απώλεια βάρους. Παρασκευάζεται με τη μορφή σιροπιού (300 ml) για στοματική χορήγηση. Ο ελάχιστος χρόνος πρόσληψης 14 ημερών εξαλείφει 10 κιλά επιπλέον βάροςΤο σιρόπι έχει περάσει επιστημονικές έρευνες και κλινικές δοκιμές, οι οποίες, μαζί με τις κριτικές των καταναλωτών, επιβεβαιώνουν την απουσία παρενεργειών, θετικό αποτέλεσμα και γενική συμμόρφωση με τις ιδιότητες που υποδεικνύει ο κατασκευαστής.

Προσέξτε! {Στην πόλη} υπάρχει μόνο ένας τρόπος να παραγγείλετε το αρχικό σιρόπι αδυνατίσματος - να παραγγείλετε από τον επίσημο ιστότοπο του κυπριακού προϊόντος. Για να το κάνετε αυτό, στον ιστότοπο, αφήστε ένα αίτημα στον επίσημο ιστότοπό μας (όνομα και αριθμός τηλεφώνου για επικοινωνία). Ένας ειδικός τηλεφωνικού κέντρου θα επικοινωνήσει μαζί σας για να επιβεβαιώσει την παραγγελία και να επιβεβαιώσει την παραγγελία. Πληρώστε για τα αγαθά μετά από 2-7 ημέρες παραλαβής. Προσοχή στους απατεώνες, μην κάνετε προκαταβολές. Μπορείτε να πληρώσετε για την παραγγελία σας μέσω ταχυδρομείου ή ταχυμεταφορών κατά την παραλαβή. Το κόστος παράδοσης από τον ταχυδρόμο στη διεύθυνσή σας ενδέχεται να διαφέρει σε άλλες πόλεις. Δεν περιλαμβάνονται στην τιμή του σιροπιού.

Τιμή MultiSlim χωρίς έκπτωση - € 39

Στην Κύπρο σήμερα μόνο ΕΚΠΤΩΣΗ -50%. Στον ιστότοπο, εισαγάγετε το όνομα και τον αριθμό τηλεφώνου σας στη φόρμα παραγγελίας στον ιστότοπο για να λάβετε μέρος στην προσφορά και αγοράστε το σιρόπι MultiSlim στη Λευκωσία για λιγότερο. Η περιοχή της δράσης είναι η Κύπρος. Δώστε το χρόνο παράδοσης στην πόλη (Λευκωσία) μέσω τηλεφώνου.

Άλλες πόλεις στην Κύπρο όπου μπορείτε να αγοράσετε MultiSlim

Πόλεις της Κύπρου όπου μπορείτε να αγοράσετε MultiSlim

MultiSlim στην ΠάφοMultiSlim στη Λάρνακα
MultiSlim στην Αγία ΝΑΠΑMultiSlim στο Ακρωτήρι
MultiSlim στο GesitkaleMultiSlim στη Λεμεσό
MultiSlim στην Επισκοπή
Πόλεις Στην κυπρο