Οδηγίες χρήσης MultiSlim

MultiSlim για απώλεια βάρους - ιδιότητες και γενικές πληροφορίες

Φόρμα έγκρισης:

σιρόπι από το στόμα

Όγκος (1 πακέτο):

300 ml

Λειτουργίες:

χωρίς ζάχαρη

Γεύση:

βατόμουρο

Αντενδείξεις:

Παιδιά κάτω των 18 ετών

Σιρόπι MultiSlim - σημαίνει γρήγορη απώλεια βάρους. Έως και μείον 10 κιλά για τουλάχιστον 14 ημέρες. Σε σοβαρή παχυσαρκία, επιτρέπεται παρατεταμένη χρήση 6 έως 12 μηνών ή περισσότερο. Όσον αφορά τη γεύση, προορίζεται κυρίως για γυναίκες. Ωστόσο, δεν έχει αντενδείξεις για τους άνδρες. Οποιαδήποτε χρήση επιτρέπεται από την ηλικία των 18 χωρίς περιορισμό.

Το πλεονέκτημα του σιροπιού δεν είναι ζάχαρη. Το γλυκαντικό είναι στέβια. Η χρήση σιροπιού δεν προκαλεί αύξηση του σακχάρου στο αίμα. Δεν έχει αντενδείξεις για διαβητικούς.

Το MultiSlim μειώνει αποτελεσματικά το βάρος ομαλοποιώντας το πεπτικό σύστημα. Οι επιστήμονες έχουν επιβεβαιώσει επανειλημμένα ότι οι μεταβολικές διαταραχές είναι ένας από τους κύριους λόγους πίσω από την αύξηση βάρους. Για τον ίδιο λόγο, καμία διατροφή ή σκληρή προπόνηση συνήθως δεν θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος. Και συχνά, αντίθετα, προκαλούν ακόμη μεγαλύτερη απώλεια βάρους.

Σιρόπι αδυνατίσματος - Οδηγίες χρήσης:

  • Υπέρβαρο ή παχυσαρκία (οποιοσδήποτε βαθμός σοβαρότητας)
  • συχνό σνακ, υψηλή όρεξη
  • τακτικές γαστρεντερικές διαταραχές (μετεωρισμός, δυσκοιλιότητα, σχηματισμός αερίων)
  • συνεχές αίσθημα κόπωσης μετά το φαγητό, βαρύτητα στο στομάχι

Οι παραπάνω λόγοι είναι ένα σήμα που οι περισσότεροι άνθρωποι απλά αγνοούν, αλλά αυτό δείχνει ότι ο μεταβολισμός έχει μειωθεί. Το σώμα δεν μπορεί να αφομοιώσει σωστά τα τρόφιμα. Με αυτό, απορροφώνται όλες οι χρήσιμες ουσίες και η περίσσεια απομακρύνεται από το σώμα ή χρησιμοποιείται ως καύσιμο. Σιρόπι αδυνατίσματος Το MultiSlim εξαλείφει όλα τα συμπτώματα και τις αιτίες των μεταβολικών διαταραχών, με αποτέλεσμα τα δυσάρεστα συμπτώματα και τα επιπλέον κιλά να εξαφανίζονται γρήγορα.

Οδηγίες MultiSlim - χρήση, δοσολογία

Εφαρμογή, δοσολογία - σιρόπι αδυνατίσματος MultiSlim

Ο κύριος κανόνας που πρέπει να ακολουθείτε είναι να λαμβάνετε σιρόπι σε μία πορεία χωρίς διάλειμμα. Για να χάσετε 10-12 κιλά - μέσα σε δύο εβδομάδες 15-20 κιλά - ένα ή δύο μήνες, 20-30 κιλά - τρεις μήνες ή περισσότερο. Για να χάσετε βάρος από 20 κιλά, το μηνιαίο πρόγραμμα μπορεί να διακοπεί για επτά ημέρες. Σε κάθε περίπτωση, χρησιμοποιείται η ίδια δοσολογία - τρεις φορές την ημέρα, μια κουταλιά της σούπας πριν από τα γεύματα. Προαιρετικά, μπορεί να αραιωθεί ή να ξεπλυθεί με ένα ποτήρι νερό (100 ml).

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε! Το MultiSlim υποστηρίζεται από επιστημονική έρευνα και κλινικές μελέτες με μόνο 100% θετικά αποτελέσματα. Μετά από αυτό, ο κατασκευαστής έλαβε όλες τις απαραίτητες άδειες για λιανικές πωλήσεις του σιροπιού στην Κύπρο. Επομένως, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την υγεία σας με το σιρόπι MultiSlim. Χιλιάδες Ευρωπαία κορίτσια και γυναίκες έχουν ήδη καταφέρει να διασφαλίσουν την υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητα του σιροπιού. Οι κριτικές των καταναλωτών επιβεβαιώνουν τη συμμόρφωση με τις ιδιότητες που καθορίζονται από τον κατασκευαστή.