Κριτικές για MultiSlim

 • Ευαγγελία
  Ένα αποτελεσματικό εργαλείο. Επέλεξα αυτό το σιρόπι ανάλογα για διάφορους λόγους: φυσική σύνθεση, χωρίς ζάχαρη, θετικές κριτικές. Αποφάσισα να το δοκιμάσω επίσης. Δεν έκανα λάθος στην επιλογή μου. Ζυγίστηκε 70 kg, μετά τη χρήση Multislim - 56 kg. Είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Δεν χρειάστηκε να παλέψω με μεγάλες διατροφές και γυμναστήριοΠροτείνω!
  MultiSlim
 • Xeyale
  Λατρεύω πάρα πολύ τα γλυκά και ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά προσπαθώ να εγκαταλείψω αυτήν τη συνήθεια, χωρίς αποτέλεσμα. Ως αποτέλεσμα, υπάρχει ένα διαρκές πρόβλημα επιπλέον κιλών που θα μπορούσε να εξαλειφθεί μόνο από την Multislim. Το δοκίμασα για πρώτη φορά πριν από ένα χρόνο. Έχω χάσει 15 κιλά σε δύο εβδομάδες! Τώρα το παίρνω τακτικά ώστε η προφύλαξη να διατηρεί τη μορφή μου λεπτή.
  MultiSlim
 • Elvira
  Είμαι ικανοποιημένος με την αγορά. Το εργαλείο είναι αποτελεσματικό, δεν ήταν για τίποτα που ξόδεψα χρήματα σε αυτό. Δοκίμασα πολλές παρόμοιες μεθόδους απώλειας βάρους έως ότου βρήκα το Multislim. Μόνο μπόρεσε να με ελευθερώσει από το υπερβολικό βάρος. Επιπλέον, σε σύντομο χρονικό διάστημα, χωρίς αυστηρές δίαιτες και επιπλέον ώρες στο γυμναστήριο. Προτείνω. Με καθημερινή χρήση, έχασα 12, 5 κιλά σε δύο εβδομάδες!
  MultiSlim
 • Elvira
  Το χρησιμοποιούμε μαζί με την κόρη μας. Και οι δύο έχουν γενετική προδιάθεση να είναι υπέρβαροι. Και καμία διατροφή δεν θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε ένα λεπτό σώμα. Το MultiSlim μας βοήθησε να χάσουμε βάρος. Το πήραν για ένα μήνα. Είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα. Παραγγείλαμε πρόσφατα δύο ακόμη μπουκάλια και περιμένουμε παράδοση τις προάλλες.
  MultiSlim
 • Sabina
  Πήρα το multislim κάθε μέρα για τη δεύτερη εβδομάδα, το πρωί, το μεσημέρι και το βράδυ. Μια κουταλιά της σούπας πριν από τα γεύματα. Αν και το σιρόπι είναι χωρίς ζάχαρη, είναι γλυκό και ευχάριστο στη γεύση. Φυσική σύνθεση. Έχασε 9, 5 κιλά. Μειωμένη όρεξη, άρχισε να τρώει λιγότερα γλυκά και να τρώει λιγότερο συχνά. Συνεχίζω, σκοπεύω να χάσω άλλα 9 κιλά στις διακοπές.
  MultiSlim
Βαθμολογία χρηστών MultiSlim
4
9