Εμπειρία χρήσης MultiSlim

Γεια σε όλους! Το όνομά μου είναι σοφίαΓεννήθηκα και ζούσα στην λουτρόπολη της Μπούντβα (Μαυροβούνιο). Σήμερα αποφάσισα να αφήσω μια κριτική για το προϊόν της οποίας η χρήση με βοήθησε να χάσω βάρος - σιρόπι MultiSlim (με γεύση βατόμουρου! ). Θα σας πω για τους λόγους για τα επιπλέον κιλά μου, όπου αγόρασα αυτό το αποτελεσματικό σιρόπι, για τα οφέλη του, τη χρήση του, τα αποτελέσματα της χρήσης του. . . Θα ξεκινήσω λοιπόν.

Χρήση σιροπιού αδυνατίσματος MultiSlim - προσωπική εμπειρία εφαρμογής

Σιρόπι αδυνατίσματος MultiSlim - Η εμπειρία μου

Πριν από ενάμιση χρόνο είχα μια υπέροχη κόρη. Φυσικά, άρχισα να αναρρώνω γρήγορα αμέσως μετά τη γέννησή της, ειδικά επειδή έχω γενετική προδιάθεση να είμαι υπέρβαρος. Σε μόλις έξι μήνες, έχω αποκτήσει ανεπαίσθητα έως και 16 κιλά! Όταν το μωρό ήταν ένα χρόνο, το βάρος μου πρόσθεσε άλλα 9 κιλά και αποφάσισα να απαλλαγούμε επειγόντως από αυτά τα επιπλέον κιλά.

Το κάθισμα σε δίαιτα δεν είναι σίγουρα για μένα και δεν είμαι οπαδός που πηγαίνω στο γυμναστήριο. Μερικές φορές μπορώ να κολυμπήσω στην πισίνα, να πάω στο γυμναστήριο ή να κάνω γιόγκα, αλλά όλα αυτά είναι στη διάθεση, δεν είναι συστηματικά και δεν απαλλαγούμε από το υπερβολικό βάρος. Χρειαζόμουν λοιπόν έναν αποτελεσματικό τρόπο. Ταυτόχρονα, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να μην χρειάζεται να περιμένει ένα ολόκληρο έτος. Το αγαπημένο μου καλοκαίρι ήρθε σε μας στη Μπούντβα και ξεκίνησε η περίοδος των διακοπών.

Η φίλη μου είπε όταν άκουσε ότι υπήρχε ένα σιρόπι που ονομάζεται MultiSlim ειδικά για τέτοιες περιπτώσεις. Υποτίθεται ότι η χρήση του δεν απαιτεί περιττή προσπάθεια και θα βοηθήσει ακόμη και τους πιο τεμπέληδες να χάσουν βάρος.

Σημείωση: Στη φωτογραφία που είμαι στην αρχή της εορταστικής περιόδου (τέλος Μαΐου), το βάρος μου είναι 80 κιλά (ο στόχος είναι να χάσω έως και 55 κιλά! )

MultiSlim - από πού το αγόρασα, πώς να το χρησιμοποιήσω, δοσολογία

Το σιρόπι, όπως αποδείχθηκε, στη χώρα μας μπορεί να αγοραστεί μόνο μέσω του επίσημου ιστότοπου με παραγγελία με παράδοση. Είναι πολύ εύκολο να κάνετε μια παραγγελία. Ο ιστότοπος έχει μια φόρμα που απαιτεί να δώσετε το όνομα και τον αριθμό τηλεφώνου. Στη συνέχεια, ο διαχειριστής καλεί, συμβουλεύει, διευκρινίζει τις λεπτομέρειες παράδοσης και άλλες πληροφορίες. Λαμβάνω την παράδοση εντός τριών ημερών από την επιβεβαίωση της παραγγελίας.

Αποτελέσματα χρήσης σιροπιού MultiSlim για απώλεια βάρους - προσωπικές φωτογραφίες πριν και μετά

Η εύρεση του τρόπου χρήσης του σιροπιού είναι εύκολη. Οι οδηγίες περιλαμβάνονται επίσης στο κιτ. Το πήρα τρεις φορές την ημέρα πριν από τα γεύματα το πρωί, το μεσημέρι και το βράδυ. Κάθε κουταλιά της σούπας. Για δύο εβδομάδες κατ 'ευθείαν, τότε σταμάτησα για πέντε ημέρες και πάλι για δύο εβδομάδες λήψης, και ούτω καθεξής σε κύκλους μέχρι το βέλος με βάρος έδειξε ένα σημάδι 55 κιλών.

Για μένα έχω επισημάνει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα του MultiSlim:

  • Πρακτική μορφή - το σιρόπι μπορεί να πιει οπουδήποτε, ακόμη και στην παραλία ή δίπλα στην πισίνα
  • Έχει καλή γεύση - με γεύση βατόμουρου, όχι γλυκό, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί πριν
  • αραιώστε σε νερό
  • Χωρίς ζάχαρη - Χρησιμοποιήστε το υποκατάστατο Stevia Sugar
  • Φυσική σύνθεση, δεν προκαλεί αλλεργίες, παρενέργειες

Επιπλέον, το πιο σημαντικό πράγμα είναι φυσικά η γρήγορη απώλεια βάρους χωρίς επιπλέον προσπάθεια! Αυτό το κάνει βελτιώνοντας το μεταβολισμό και ομαλοποιώντας το πεπτικό σύστημα.

Αποτελέσματα της εφαρμογής MultiSlim - οι επιτυχίες μου

Μετά από ενάμιση μήνα, η χρήση σιροπιού κάθε μέρα με βοήθησε να χάσω 18 κιλά! Μετά από άλλο ενάμισι - μείον 7 κιλά. Για τη βελούδινη σεζόν τον Σεπτέμβριο, έμοιαζα λεπτή και όμορφη όπως είχε προγραμματιστεί (φωτογραφίες για σύγκριση στα μέσα και στα τέλη του καλοκαιριού)

συνοπτικά. . . Το σιρόπι MultiSlim με ικανοποίησε εντελώς. Χωρίς χρήματα και χωρίς χάσιμο χρόνου. Είμαι περισσότερο από ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Δεν υπάρχουν πλέον παλιά αποθέματα λίπους στο στομάχι, στις πλευρές και στους μηρούς. Φαίνεται πολύ πιο ελκυστική. Αισθάνομαι υπέροχα!