Όλα σχετικά με ασκήσεις αδυνατίσματος στην κοιλιά και στο πλάι

Υπερβολική εναπόθεση λίπους στην κοιλιακή περιοχή (στο στομάχι και στις πλευρές) μπορεί να εμφανιστεί τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες. Το δίκαιο σεξ υπό κανονικές συνθήκες αποκτά τέτοια «αποθεματικά» όταν περιμένουν ένα παιδί. Αλλά το δυνατό μισό μπορεί να πάρει ένα εύθρυπτο στομάχι λόγω ακατάλληλης διατροφής, κατάχρησης καραμελών, μεταβολικών διαταραχών και άλλων αρνητικών παραγόντων.

Ποια είναι η χρήση της άσκησης

πώς να απαλλαγείτε από το λίπος της κοιλιάς με την άσκηση

Τώρα, και τα δύο φύλα είναι εξίσου επιρρεπή στην εμφάνιση άσχημων ρυτίδων στο στομάχι και στις πλευρές. Ως εκ τούτου, οι ειδικοί προσφέρουν τις ίδιες αθλητικές ασκήσεις για άνδρες και γυναίκες που θα βοηθήσουν στη διόρθωση του σχήματος.

Η άσκηση βοηθά:

 • επιταχύνει το μεταβολισμό
 • βελτίωση της λειτουργίας του πεπτικού συστήματος.
 • Ενίσχυση των μυών σε προβληματικές περιοχές.
 • Διάσπαση και αφαίρεση του υπερβολικού σωματικού λίπους από το σώμα.
 • ενίσχυση της ασυλίας
 • για να αυξήσετε τον γενικό τόνο.

Μια σειρά προπονήσεων - πώς να το κάνετε

Ανεξάρτητα από το εάν εκπαιδεύετε στο σπίτι ή στο γυμναστήριο, το πρόγραμμα άσκησης πρέπει να σχεδιάζεται όσο το δυνατόν πιο ικανά. Στην ιδανική περίπτωση, θα δημιουργηθεί από έναν επαγγελματία εκπαιδευτή. Ωστόσο, εάν δεν έχετε την ευκαιρία να συνεργαστείτε μαζί του, μπορείτε να εξοικειωθείτε με εκπαιδευτικές φωτογραφίες και βίντεο που θα σας δείξουν πώς να κάνετε τις ασκήσεις σωστά.

Υπάρχουν αρκετές κινήσεις που θα βοηθήσουν στην απομάκρυνση του λίπους όχι μόνο από την κοιλιά και τις πλευρές, αλλά και για την τέλεια άσκηση της περιοχής της πλάτης, των γοφών και των γλουτών. Ένα πρόγραμμα άσκησης επιλέγεται ανάλογα με το εάν υπάρχουν προβλήματα με άλλα μέρη του σώματος ή όχι.

Περιστρέψτε ένα fitball για να χάσετε βάρος από τις πλευρές και το στομάχι σας

Οι πιο αποτελεσματικές ασκήσεις:

 1. Οι κρίσεις του Fitball.Ένα fitball, μια ελβετική μπάλα ή μια μπάλα γυμναστικής είναι όλα ονόματα για μια συσκευή που αυξάνει την αποτελεσματικότητα κάθε άσκησης. Τοποθετήστε το fitball κάτω από την πλάτη σας, λυγίστε τα πόδια σας και τοποθετήστε τα στο πάτωμα. Βάλτε τα χέρια σας πίσω από το κεφάλι σας. Σηκώστε το σώμα 60 μοίρες και μετά επιστρέψτε στην αρχική θέση. Πρέπει να κάνετε τουλάχιστον 12 επαναλήψεις και να κάνετε 3 σετ. Αυτό ενισχύει τους μύες της κάτω πλάτης και της άνω πίεσης.
 2. Ποδήλατο.Πρόκειται για εκσυγχρονισμένες δυσλειτουργίες που βοηθούν στην άντληση της πρέσας πάνω και κάτω, το οποίο είναι δύσκολο να διορθωθεί. Ξαπλώστε στο πάτωμα με τα χέρια σας πίσω από το κεφάλι σας και ανασηκώστε εναλλάξ τα καμπύλα πόδια σας προς εσάς, ώστε να αγγίζουν τους αγκώνες σας. Είναι σημαντικό τα άκρα να λειτουργούν σε ζεύγη: το δεξί γόνατο αγγίζει τον αριστερό αγκώνα και το αντίστροφο. Πρέπει να κάνετε 12-16 επαναλήψεις και να κάνετε 3 σετ.
 3. Σηκώστε τα γόνατά σας.Αυτή η άσκηση δημιουργεί στατικά φορτία, οπότε είναι ιδανική για την προπόνηση των μυών της κάτω πρέσας. Ξαπλώστε στο πάτωμα, σηκώστε λίγο το σώμα σας, μπορείτε να βάλετε τα χέρια σας πίσω από το κεφάλι σας. Επίσης, σηκώστε τα πόδια σας ελαφρώς από το πάτωμα έτσι ώστε το σώμα σας να βρίσκεται υπό συνεχή ένταση. Τραβήξτε εναλλάξ τα γόνατα του δεξιού και του αριστερού ποδιού, ενώ το μη λειτουργικό πόδι δεν πέφτει στο πάτωμα, αλλά πρέπει να κρατάτε συνεχώς το βάρος. Συνιστάται να κάνετε 12-16 φορές και 3 προσεγγίσεις.
 4. Σχοινάκι για αδυνάτισμα πλευρών και κοιλιών
 5. Σηκώστε τα πόδια με fitball.Οι ελαφριές κινήσεις όπως η ανύψωση των ποδιών σας μπορεί να φαίνονται απλές στην αρχή, αλλά να είστε προετοιμασμένοι ότι δεν θα μπορείτε να κάνετε τον απαιτούμενο αριθμό φορών αμέσως. Ξαπλώστε ανάσκελα με τα χέρια σας κατά μήκος του κορμού σας, πατήστε το fitball μεταξύ των ποδιών σας, σηκώστε τα πόδια σας έτσι ώστε να σχηματίζουν γωνία 90 μοιρών με το σώμα σας και στη συνέχεια χαμηλώστε αργά τα πόδια σας. Πρέπει να επαναλάβετε την άσκηση όσο το δυνατόν συχνότερα. Σταδιακά ο αριθμός φτάνει σε 30 επαναλήψεις.
 6. Μαθήματα Χούλα Χουπ.Τέτοιες ασκήσεις είναι καλύτερες για την αφαίρεση των εναποθέσεων λίπους στις πλευρές και την κοιλιά. Πρέπει να γυρίζετε το ελαστικό για τουλάχιστον 40 λεπτά κάθε μέρα. Σε αυτήν την περίπτωση, θα μπορείτε να δείτε το αποτέλεσμα καλύτερα μετά από μερικές εβδομάδες.
 7. Σχοινακι.Μια εξαιρετική επιλογή για τη διόρθωση της κοιλιακής περιοχής, των ποδιών, των μηρών και των γλουτών. Χρειάζονται περίπου 60 λεπτά για να πηδήξετε σύμφωνα με μια ειδικά σχεδιασμένη τεχνική. Αυτό θα βοηθήσει να διορθωθεί αισθητά το σχήμα.

πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Η φυσική δραστηριότητα που περνούν οι μύες βοηθά στη διατήρηση ενός όμορφου σώματος ανακούφισης. Ωστόσο, αν δεν απαλλαγείτε από το υπερβολικό λίπος, απλά κανείς δεν θα το δει. Επιπλέον, η προπόνηση δύναμης θα αυξήσει μόνο το σωματικό βάρος καθώς οι μύες θα αυξηθούν. Για την εξάλειψη του υποδόριου λίπους, όλες οι ασκήσεις πρέπει να συνδυάζονται με καρδιο προπόνηση. Ως πρόσθετο εργαλείο, μπορείτε να επιλέξετε να τρέξετε, να χορέψετε, να κολυμπήσετε, να κάνετε ποδήλατο και πολλά άλλα.

Η άσκηση μπορεί πραγματικά να επιτύχει τους στόχους σας, αλλά δεν θα λειτουργήσει μόνη της. Μόνο μια ολοκληρωμένη προσέγγιση βοηθά στο να γίνει το σώμα λεπτό, όμορφο και κατάλληλο.

Συνθήκες για το αδυνάτισμα της κοιλιάς και των πλευρών

Τρέξιμο για να χάσετε βάρος από τις πλευρές και το στομάχι σας

Εάν πιστεύετε ότι υπάρχει απεριόριστη ποσότητα γλυκών και ρολών για φαγητό κατά την άσκηση, έχετε λάθος. Για να επιτύχετε αυτόν τον στόχο, πρέπει να στραφείτε σε μια ισορροπημένη, υγιεινή διατροφή. Επιπλέον, πρέπει να συνεχίσετε να μετράτε τις θερμίδες και να βεβαιωθείτε ότι λιγότερες από αυτές μπαίνουν στο σώμα με φαγητό από ό, τι ξοδεύετε σε μια μέρα.

Κανόνες απώλειας βάρους:

 • τακτική άσκηση, τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα.
 • έγκαιρη αλλαγή ασκήσεων ·
 • Επιπλοκή του προγράμματος με την πάροδο του χρόνου.
 • ισορροπημένη διατροφή
 • ένα σταθερό έλλειμμα θερμίδων ·
 • την παρουσία αερόβιων δραστηριοτήτων στο πρόγραμμα.

Προφυλάξεις

Η ενεργή σωματική δραστηριότητα, τόσο αερόβια όσο και αναερόβια, μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις να αντενδείκνυται μερικώς ή πλήρως. Φροντίστε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό πριν ξεκινήσετε τη διόρθωση της κοιλιάς και των πλευρών. Ένας έμπειρος προπονητής μπορεί να προσαρμόσει το πρόγραμμα ακόμα και αν οι δεξιότητες του ατόμου είναι περιορισμένες.

Πόνος στα πόδια ως αντένδειξη για άσκηση για απώλεια βάρους

Οι κύριες αντενδείξεις στην εκπαίδευση:

 • Τέντωμα των μυών και των τενόντων
 • Τραυματισμοί και δυσλειτουργία του μυοσκελετικού συστήματος.
 • την περίοδο αποκατάστασης μετά την επέμβαση ·
 • Καρδιαγγειακές παθήσεις;
 • Αναπνευστικές ασθένειες;
 • αυξημένη θερμοκρασία σώματος
 • Εγκυμοσύνη.

Για όσους έχουν καλή υγεία και έχουν μεγάλη επιθυμία να προσαρμόσουν σοβαρά το σχήμα τους, οι ασκήσεις είναι απλά τέλειες. Μπορείτε να τα κάνετε χωρίς να φύγετε από το σπίτι σας, κάτι που είναι υπέροχο νέο. Άσκηση τακτικά και μετά από ένα μήνα θα θαυμάσετε τα πρώτα αποτελέσματα!