Ιαπωνική διατροφή για 7 ημέρες - απώλεια βάρους χωρίς επιπλοκές

επιτρεπόμενα γεύματα για την ιαπωνική διατροφή

Στον κόσμο των πολυάριθμων δίαιτων και των συμπλοκών απώλειας βάρους, είναι δύσκολο να μην μπερδευτείτε. Πώς να επιλέξετε το σωστό σύστημα για να χάσετε μερικές επιπλέον λίβρες. Πρώτα. Πρέπει να επιλέξετε τη διατροφή που ταιριάζει στο σώμα σας. Παρόλο που η διατροφή είναι ένας ευχάριστος και εύκολος τρόπος για να αποκτήσετε ένα όμορφο, τονισμένο σώμα.

Σήμερα θέλω να μιλήσω για την ιαπωνική διατροφή, όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα τόσο των μεγεθών του φαρμάκου όσο και των τακτικών χρηστών αυτής της μεθόδου απώλειας βάρους σε 7 ημέρες!

Πριν από λίγα χρόνια, η ιαπωνική διατροφή ήταν γνωστή στους Ευρωπαίους, ο εφευρέτης της Δρ. Ο Kovalkov ήταν καθηγητής στη διάσημη ιαπωνική κλινική "Yaeks". Γιατί υπάρχει τόσο μεγάλη συζήτηση σήμερα για αυτό το είδος τροφής που προσελκύει άτομα που χάνουν βάρος σε ένα τέτοιο συγκρότημα προϊόντων που πρέπει να καταναλώνεται για τουλάχιστον 7 ημέρες;

Πριν πετάξετε κρέας και κέικ από το ψυγείο, πρέπει να γνωρίζετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα ενός τέτοιου συγκροτήματος τροφίμων.

Οφέλη από την ιαπωνική δίαιτα για 7 ημέρες

 • Όσο περισσότερο βάρος, τόσο περισσότερο το σώμα χάνει βάρος. Ενώ βρίσκεστε στη δίαιτα, μπορείτε να χάσετε περισσότερα από 7 κιλά την εβδομάδα.
 • Το σώμα προσαρμόζεται γρήγορα σε έναν νέο τρόπο φαγητού, το μενού της ιαπωνικής διατροφής δεν είναι περίπλοκο και οικείο σε όλους.
 • Η ουσία της ιαπωνικής διατροφής δεν είναι μόνο να στερήσει από το σώμα αρκετά κιλά, αλλά είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για την ομαλοποίηση του μεταβολισμού και την αλλαγή των διατροφικών συνηθειών προς το καλύτερο.
 • Ένα σταθερό αποτέλεσμα που χάνεται δεν επιστρέφεται πλέον!

Μείον πόντοι

 • Ανεπαρκής πρόσληψη θερμίδων για κάθε μέρα, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε αδυναμία, εξάντληση του σώματος, κακή συνεργασία, υπνηλία και απώλεια συνείδησης. Ως εκ τούτου, οι διατροφολόγοι συμβουλεύουν να μην κάθεστε πάνω από 7 ημέρες το χρόνο. Ναι, ναι, όχι πια. Η ομορφιά είναι ομορφιά και η υγεία είναι πάνω απ 'όλα!
 • Η παρουσία ενός τεράστιου καταλόγου αντενδείξεων, είναι προβλήματα με το στομάχι, την καρδιά, τα αιμοφόρα αγγεία, το συκώτι, την υψηλή αρτηριακή πίεση. Όχι κάθε οργανισμός μπορεί να αντέχει τον καφέ κάθε μέρα.
 • Δεν υπάρχει ιαπωνική διατροφή για έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες, υπάρχει κίνδυνος απώλειας γάλακτος και έλλειψης βιταμινών για το αναπτυσσόμενο έμβρυο.
 • Και το πιο σημαντικό, τρία γεύματα την ημέρα με δίαιτα. Αυτό προϋποθέτει ότι όλοι οι κορυφαίοι γιατροί και διατροφολόγοι συνιστούν να τρώτε πέντε φορές την ημέρα, αλλά σε μικρές μερίδες.

παραγωγή

Αυτή η ιαπωνική δίαιτα 7 ημερών είναι περισσότερο για άτομα που προσπαθούν να χάσουν μεγάλες ποσότητες κιλών και που στο παρελθόν δεν είχαν επιτυχία. Μία εβδομάδα και ένα σταθερό, ικανοποιημένο αποτέλεσμα. Σε κάθε περίπτωση, προτού αλλάξετε έναν ασυνήθιστο τρόπο φαγητού, πρέπει να συμβουλευτείτε έναν ειδικό.

Ένα αυστηρό ιαπωνικό μενού διατροφής για την εβδομάδα. Ας αρχίσουμε να χάνουμε βάρος

Για να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα, πριν ξεκινήσετε μια τέτοια δίαιτα, οι διατροφολόγοι συμβουλεύουν την προετοιμασία του σώματος. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να προσπαθήσετε να τρώτε εντελώς χωρίς αλάτι για πέντε ημέρες, να αφαιρέσετε γλυκά, καπνιστό κρέας και αλκοόλ από τη διατροφή και να περάσετε μια ημέρα νηστείας στο κεφίρ. Αυτό θα συμβάλει ήδη στην στέρηση των μισητών ιντσών λίπους.

Η ιαπωνική διατροφή 7 ημερών είναι πλήρως ισορροπημένη και αναλυτική από ειδικούς για να λαμβάνει υπόψη όλες τις ανάγκες του σώματος. Επομένως, πρέπει να γίνεται αυστηρά σύμφωνα με τη συνταγή.

Το σημείωμα.Εάν δεν μπορείτε να αντικαταστήσετε προϊόντα με παρόμοια και να αλλάξετε τις ημέρες σε μέρη, το αποτέλεσμα θα είναι χαμηλότερο από το επιθυμητό.

Συνιστάται να πίνετε άφθονα υγρά όλη την ημέρα, περισσότερο από δύο λίτρα, κατά προτίμηση χωρίς αέριο ή γλυκαντικά. Αφού ξυπνήσετε και κάθε φορά δύο ώρες πριν από τα γεύματα, πρέπει να πιείτε ένα ποτήρι συνηθισμένο καθαρισμένο υγρό και στη συνέχεια να φάτε άλλα τρόφιμα.

Σούσι και θαλασσινά για την ιαπωνική διατροφή

Εάν, κατά τις πρώτες ημέρες της δίαιτας σύμφωνα με το μενού της ιαπωνικής διατροφής πρωτεΐνης, χάσετε τον κορεσμό του σώματος, τότε οι ειδικοί σας συμβουλεύουν να καταφύγετε σε μικρά κόλπα:

 1. Κατά τη διάρκεια ενός γεύματος, είναι απαραίτητο να μασάτε καλά τα τρόφιμα. Αυτό συμβάλλει στην αποτελεσματική απορρόφηση και πέψη των τροφίμων και βοηθά επίσης στη μείωση της περιεκτικότητας σε θερμίδες της διατροφής κατά 12%. Από νεαρή ηλικία, τα παιδιά διδάσκονται να μην βιάζονται όταν τρώνε. Αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για διατήρηση καλής διάθεσης και λεπτού σώματος.
 2. Εάν το αίσθημα της πείνας επιμένει, μπορείτε να πιείτε ένα ποτήρι νερό. Συχνά, η αίσθηση της δίψας διεγείρει το σώμα να καταναλώνει άσκοπα τρόφιμα, και συνολικά αρκεί να κορεστεί η διατροφή με καθαρό και χωρίς αέριο υγρό.
 3. Για να μην υπερφαγούν, τα τρόφιμα πρέπει να τοποθετούνται σε μικρές λευκές πλάκες, οι οποίες μειώνουν οπτικά το χώρο για πρόσθετα τροφίμων και αυξάνουν την αίσθηση κορεσμού. Δεν συνιστάται να τρώτε ενώ παρακολουθείτε τηλεόραση ή μιλάτε στο τηλέφωνο. Μην τρώτε υπερβολικά, απλώς εστιάστε στην απαιτούμενη ποσότητα τροφής.
 4. Μετά από λίγες μέρες, το σώμα συνηθίζει με αυτόν τον τρόπο φαγητού, το στομάχι συρρικνώνεται και το αίσθημα πληρότητας γίνεται γρηγορότερο. Οι Ιάπωνες συμβουλεύουν να τρώνε σε χούφτες και λένε ότι είναι αρκετό για να ικανοποιήσει την πείνα. Αυτός είναι ο λόγος που είναι όλοι λεπτοί και κατάλληλοι. Ας συνεχίσουμε επίσης!
 5. Προώθηση σε ένα όμορφο και λεπτό σώμα!
λεπτή μορφή ως αποτέλεσμα της ιαπωνικής διατροφής

Βγείτε από την ιαπωνική δίαιτα χωρίς αλάτι

Ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά προσπαθείτε να ακολουθήσετε όλες τις συνταγές των ειδικών, η λανθασμένη έξοδος από τη διατροφή μπορεί να οδηγήσει σε καταστροφικά αποτελέσματα και όλα τα κιλά που χάνετε μπορούν να επιστρέψουν αμέσως. Για να αποτρέψετε αυτό να συμβεί, πρέπει τελικά να ενοποιήσετε το βάρος που αποκτήσατε ενώ χάνετε βάρος. Επομένως, μετά από επτά ημέρες αυστηρής διατροφής, δεν συνιστάται να βιάζεστε αμέσως όλα τα τρόφιμα και να τα καταναλώνετε σε μεγάλες μερίδες. Για μια πλήρη προσαρμογή του σώματος, συνιστάται να τηρείτε ορισμένα στοιχεία της ιαπωνικής διατροφής για ένα μήνα, να τρώτε περισσότερα φρούτα, να πίνετε άφθονα υγρά, λιγότερο γλυκά και πικάντικα, να μην κακοποιείτε καπνιστό κρέας και αλμυρά τρόφιμα.

Ίσως το σώμα σας έχει συνηθίσει στη σωστή διατροφή που δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για επιπλέον κιλά και ίντσες στη μέση σας όλη την ώρα.

Η περίοδος προσαρμογής είναι επίσης γνωστή ως ιαπωνική διατροφή 13-14 ημέρες. Σύμφωνα με τον πίνακα, θα πρέπει να εναλλάσσετε το μενού της ένατης ημέρας για την πέμπτη, 10-4, 11-3, 12-2, 13 για 1.

Δημοφιλείς κριτικές για την ιαπωνική διατροφή από γιατρούς και χρήστες παρόμοιας διατροφής.

Όταν προετοιμάζεται σωστά για να ξεκινήσει να κάνει δίαιτα, τα αποτελέσματα είναι καθησυχαστικά. Για παράδειγμα, ένα κορίτσι γράφει:

 • Πριν ξεκινήσω το μάθημα απώλειας βάρους, συμβουλεύτηκα με έναν διατροφολόγο, μου έγραψε μια συνταγή που προσαρμόστηκε στο σώμα μου και την παρακολούθησα αυστηρά για 7 ημέρες. Μετά από αυτό, σταμάτησα αργά τη διατροφή για τρεις εβδομάδες. Έχω χάσει 6 κιλά, αυτό ήταν αρκετό για μένα. Τώρα, συνεχίζω να διατηρώ ορισμένα χαρακτηριστικά της ιαπωνικής διατροφής και δεν μετανιώνω που έχω τέτοιο κίνδυνο. Η φιγούρα μου είναι λεπτή και η διάθεσή μου είναι εξαιρετική.

Αλλά ένα άλλο κορίτσι αποφάσισε ριζικά αυτό το πρόβλημα, και γι 'αυτό τα αποτελέσματα ήταν ατυχή. Ας ακούσουμε:

 • Δοκίμασα την ιαπωνική διατροφή για επτά ημέρες χωρίς ιδιαίτερη προετοιμασία, καθόμουν και αυτό ήταν. Ήθελα να χάσω 10 κιλά στην αρχή «σήμερα και αμέσως». Έφαγα αρκετά για έξι ημέρες, υπήρχε τρομερή κόπωση, έμετος, αδιάκοπη αίσθηση πείνας. Ναι, έχασα 5 κιλά, δεν μου επέστρεψαν αλλά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου κατέστρεψα εντελώς το στομάχι μου. Δύο μήνες θεραπείας σε νοσοκομείο, και ακόμη και τότε όχι σε όλους, ευχαριστώ τον Θεό. Ίσως επειδή το σώμα μου αρνείται αυτόν τον τύπο τροφής, δεν ξέρω. Κάποιος είναι σίγουρος, δεν μπορείτε να φτιάξετε μια τέτοια βασική απόφαση μόνοι σας. Μόνο με έναν διατροφολόγο ή άλλο επαγγελματία υγείας. Είμαι πολύ αναστατωμένος, η ιαπωνική διατροφή μόνο με βλάβη!

Αυτά είναι τα συγκινητικά σχόλια. Είναι σημαντικό να παρακολουθείτε τη διατροφή σας, να προσπαθείτε να μην τρώτε υπερβολικά, να τρώτε τη νύχτα τρεις ώρες πριν από το κρεβάτι, να πίνετε άφθονα υγρά, να μην κακοποιείτε ψημένα προϊόντα, γλυκά, καθώς και καπνιστό κρέας, λιπαρά τρόφιμα, στιγμιαία τρόφιμα ή ημιτελή προϊόντα. Τα σώματά μας δεν είναι έτοιμα για τέτοιους κατακλυσμούς. Όλα πρέπει να είναι με μέτρο, λίγο, και στη συνέχεια δεν θα υπάρχουν επιπλέον κιλά και οδυνηρές δίαιτες.

Ιαπωνικά πιάτα φαγητού

Η ιαπωνική διατροφή ως μια δραματική αλλαγή στην εμφάνιση

Σήμερα, το ιαπωνικό σύστημα τροφίμων είναι απλώς μια υγιεινή και ισορροπημένη τροφή, όπου η κύρια πηγή σύνθετων υδατανθράκων στη διατροφή είναι το καστανό ρύζι και τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά κορεστούν το σώμα με βασικές βιταμίνες, μέταλλα και φυτικές ίνες. Μόνο μικρές μερίδες και δεν τρώτε υπερβολικά

Όλα τα πειράματα στο σώμα πρέπει να πραγματοποιούνται υπό την επίβλεψη γιατρού.

Να είστε υγιείς και όμορφες, αφήστε την εσωτερική φωνή σας να θυμάται να σας λέει κάθε πρωί: «Είστε ο πιο γοητευτικός και ελκυστικός! «Πιστέψτε με, τότε δεν χρειάζεται να πάτε σε έναν διατροφολόγο και να πεινάσετε.